Nejnovější recenze ze sekce Kettlebell
- Příjemný úchyt, netlačí do rukou. Hezký design.
- Nic.
Super náčiní na posílení rukou, pro vynalézavé - dá se s ním cvičit i ve dvou. :-) Můžete ho klidně postavit v obýváku na zem a bude vypadat dobře. Asi mu brzy pořídím těžšího kámoše. :-)
- Super cinka, s videotrenerem
Splnila me ocekavani
- fakt super
Můj muž je docela šlachovitý a silný chlap, ale jako začátečník dá cviky se 16 kg s vypětím všech sil. Takže kdo teprve začíná, radši těch 12-14 kg.
výborná pomůcka
- litina
- skvělý posilovací nástroj
vynikající
- nemohu hodnotit, přišlo mi úplně něco jiného, než jsem si dle fotky objednal a nebylo to vinou dodavatele, ale zprostředkovatele, tedy portálu heureka.cz
- to vyplývá z výše uvedeného
když uvedou foto zboží, které předpokládádáte, že obdržíte, a obrázek není doplněn poznámkou "ilustrační foto", težko lze něco chválit. Pokud má někdo zájem o kus železa a přijde mu místo toho "igelitový pytel s cementem" vhodný nejvýš jako dekorace do fitka pro metrosexuály, musí o kvalitě dodavatele zapochybovat...
- Provedení, kettlebell je úplně "čistý" - hladký, dobrý materiál
Rozhodně doporučuji a každopádně bych upřednostnil tento dražší kettlebell před plastovým
- dobře se drží
- dá se položit klidně i na parkety, aniž bych se bál o poškození parket
- není cítit z něho "kovový smrad" a přesto neklouže v ruce
- plast je trochu šizený, není precizně vylisovaný, takže když se položí, tak nesedí úplně na podlaze, jak jsem předpokládal
- rukojeť sice pěkně zatřený, ale je pod ním vidět nerovnosti a výstupky v litinovém odlitku
pěkná činka, rád si to beru do ruky. Kdykoliv jdu k ní, tak se těším na civčení s ní. Příjemný do bytu a člověk nemusí se bát, že s tím něco v bytě zničí, když si to neopatrně položí. Také se to dobře drží a po cvičení pot se "nezažere" do kovu kvůli nátěru a pak nepáchne v bytě, jak obyčejné kovové činky. Jsem rád, že jsem vybral tuto činku a kdybych vybíral teď, tak si to znovu vyberu.
- stejný jako v posilovne
- při spocení klouže
doporučuji poměr cena výkon super
- velikost (rozměrově)
- barva (detail)
Kettlebell jsem chtěla objednat už dlouho, ale až nyní se rozhodla pro tento, líbil se mi vzhledově (na obrázku), předpokládám, že 10kg jse spíše holčičí váha, takže bych pro desítku vybrala lepší barvu a ne brčálově zelenou :-) ale to je pouze estetický detail. Jinak ze začátku jsem byla překvapená jeho velikostí a to nemile, přišel mi opravdu zbytečně veliký, široké madlo, zvednout nad hlavu, tuhle velikost (a teď nemyslím váhu) - nadlidské úsilí.. po měsíčním cvičení jsem si ale zvykla, a do začátku bych asi neměnila. Vše se dá naučit (chce to správnou techniku), pro větší váhu bych ale doporučila si připlatit, aby Vám pro třeba 18kg kettlebell nepřišel balon velikosti "miče na cvičení".
- Je to kettlebel
- Hrubý povrch, ostré kousky po odlití, je třeba pilníkem opravit.
Za tu cenu, slušný kus železa
- Kvalitní zpracování.
Dobrá cena, kvalitní provedení.
gut
Spartan Kettlebell plast 2 kg
Přidáno: 4. října 2014
(naposledy upraveno 4. října 2014)
Zakoupeno v Výprodeje.net
- Je super pro mou malou dceru
Je roztomila
- dobrá cena, působí trochu neotesaně až hrubě (povrch není úplně hladký), ale spoje jsou zahlazené a účel splňuje
OK
- jsem cool :-)
Je to dřina ale ten pocit potom je fajn.S ketelbelem jsem neměl předešlou zkušenost s velkou činkou kdysi ano proto nemohu srovnávat prostě je to jiné.Zabírá celej člověk :-)
- Jednoduchý, ale účinný a univerzální posilovací nástroj
Jednoduchý, ale účinný a univerzální posilovací nástroj
- naprosto plní účel a díky přehlednému návodu jsem se naučila cviky, které jsem s tímto kettleballem neznala.
- perfekni
vse v poradku
splnil očekávání, kvůli kterému jsem kupovala
Zobrazuji 481 - 500 ze 500 recenzí « Předchozí 1...21 22 23 24 [ 25 ]