Nejnovější recenze ze sekce Kettlebell
- Beton v plastu
- Moc velká
- špatná kvalita spojů plastu na madle
- ostré, obrovské otřepy na plastu, včetně madla
Držadlo není příliš široké, dobře se drží i v menší ruce. Solidní základna, nepřeklápí se. Jemně zrnitá textura, neklouže. Velká spokojenost!
- Super zpracování
- Váha odpovídá - KB (32kg) na váze ukazuje 32,2kg
- Příjemný povrch - žádné vady ani svary
- Není to nevýhoda, jen doporučuju dokoupit magnézium, protože při váze 32kg už dokáže KB lehce klouzat z ruky když je má člověk zpocený
Celkově fakt doporučuju, cena odpovídá kvalitě, určitě se nákup vyplatí. Koupil bych bez váhání znova.
- velký úchop
Zatím maximální spokojenost.Kettlebell se dobře drží a neklouže.
- pěkný na pohled
- příjemný do ruky
- competition - všechny váhy by měly mít stejné rozměry
- mohutnější
Trochu mě překvapily větší rozměry, ale starší kettlebelly, co mám, nejsou "competition", takže co váha, to jiný rozměr, proto asi ten nezvyk. Do rukou padne dobře a vypadá skutečně impozantně, není co řešit.
- funkční, účinný
doporučuji
velikost akorát pro posilování, dobře se drží, hmotnost v pohodě pro začátečníky - 4 kg
- činka-bulina je celokovová a za dobrou cenu
Činka-bulina je celokovová (což znamená, že bude trvanlivější, a je pro mne výhodnější než plastová plněná cementem) a za dobrou cenu.
Produkt se mi líbí, ne už stav ve kterém mi ho obchod poslal
Skvělý pomocník na cvičení, má spoustu využití
- na TGU
- na goblet squat
- na mrtvy tah
- jako tezitko
- na drzadle jsou znatelne hrube ostre nerovnosti
- neda se s tim swingovat
- Splňuje potřebné
- Nevím
- Dobře se drží
- Neni moc velký
- Pěkné provedení
- poctivý litý kettlebel
- dobré zpracování povrchu, dobře se drží ale netrhá kůži
- fér cena
mám verze 20, 24 a 28 kg a jsem spokojen, za dobré peníze poctivé železo
- velmi dobrá cena
- dobře se drží
- gumový spodek je výhoda při cvičení na tvrdé podlaze nebo v domácích podmínkách
- můj kus má barevnou pásku vloženou velmi ledabyle
dobrý kettlebell za super cenu, škoda toho zpracování u mého kusu, reklamovat se mi ho nechtělo, ale ta gumová páska, co obepíná kettlebel vypadá, že tam spíš někomu upadla, než že tam patří. Je to vada kusu, a estetická (nereklamoval jsem) ale je to škoda, tak velký výrobce by měl mít nějakou kontrolu kvality.
- solidny kus litiny
- pani na poste si balikem temer ublizila
- trošku větší, než jsem očekával, ale nevadí :)
- Příjemný, neklouzavý úchop
- Pogumovaný spodek
Kettlebell činka s příjemnou povrchovou úpravou, která neklouže, nicméně cvičení je určitě lepší v rukavicích.
Rovnoběžné "rohy" držadla činky se dobře drží.
Velmi oceňuji gumovou úpravu spodku činky, která je velmi šetrná k podlaze při odkládání.
- Super
- Splňuje očekávání
Zobrazuji 181 - 200 ze 500 recenzí « Předchozí 1...8 9 [ 10 ] 11 12...25 Další »